lørdag den 14. maj 2011

Kartofler, kartofler og kartofler...


Udover de kartofler vi fik lagt i højbedene (Sava og Sieglinde) har vi lagt et par knolde i spande af forskellige spisekartofler (Vildmose og Asterix), det er naturligvis ikke dokumenterede sygdomsfri læggekartofler, men det går jo nok og så får vi afprøvet lidt flere forskellige sorter.
At dyrke i spande, mælkekartoner, bigbags, halmballer på flader hvor der normalt ikke gror noget synes jeg er super fedt. Det sker lige nu i urban farmning på Nørrebro i deres mobile højbede (se facebook siden Dyrk Nørrebro her).




3 kommentarer:

  1. Det er altid dejligt med nogle spande til kartoflerne. Udover de to bede i jeg har i køkkenhaven med kartofler, har jeg også omkring 15 spande med kartofler. Jeg har også i år prøvet at så mine kartofler i jordposer, hvor jeg i takt med at kartoffelplanten vokser, kan rulle posen højere og højere op, og fylde lidt ekstra jord i, så jeg får en meget høj kartoffelplante som skulle give kartofler i hele højden. Se evt. mere her http://begynderhaven.dk/index.php/drivhuset/143-kartofler-i-jordpose

    SvarSlet
  2. Der sker virkelig meget indenfor Urban Farming prøv fx at se her: http://rooftopfarms.org/

    SvarSlet
  3. Martin - held og lykke med knoldene.
    Bodil - Det ser godt ud med køkkenhave og Manhatten skyline! Den udsigt kan jeg ikke slå.

    SvarSlet